Pridruži se nam

Ljubljansko geografsko društvo je z okrog 200 člani največje geografsko stanovsko društvo v Sloveniji. Med člani prevladujejo geografi, študenti geografije in ljubitelji geografske stroke, ne glede na izobrazbo ali kraj bivanja.

Članstvo v LGD vam prinaša številne ugodnosti:

- prejemanje revije Geografski obzornik,

- nižja cena celodnevnih in kratkih ekskurzij,

- knjižno darilo: člani ob izidu vodnika po Sloveniji prejmete brezplačni izvod,

- možnost udeležbe na pohodnih ekskurzijah in prvomajski ekskurziji v tujino,

- vabilo na novoletno srečanje Alumni kluba geografov Univerze v Ljubljani.

Največja ugodnost članstva za nas vse pa je sam obstoj in delovanje društva ter kontinuirano zagotavljanje pestrega, aktualnega in kakovostnega programa.

Ker je dandanašnji čas izrazito nenaklonjen delovanju prostovoljnih organizacij, vse prepogosto pozabljamo, da so te pravzaprav namenjene nam samim. Zatorej, če matematična računica navedenih finančno merljivih ugodnosti članstva ne pokaže pozitivne bilance, poskusimo to nadomestiti z zavestjo o stanovski pripadnosti in skrbjo za stroko, ki nam daje kruh, tudi zunaj polja našega delovanja. Biti član Ljubljanskega geografskega društva tako v prvi vrsti pomeni izkazati podporo geografiji ter nadaljnjemu razvoju društvene dejavnosti.

Delovanje društva v največji meri zagotavljajo člani s plačevanjem članarine. Ta na letni ravni (šteje čas med dvema zaporednima občnima zboroma – običajno v januarju) znaša 29 € ("prvi član"). Kjer sta v družini dva ali več članov, je članarina za vsakega nadaljnjega člana 18 € ("drugi član"). "Drugi člani" ne dobivajo publikacij, koristijo pa lahko vse preostale ugodnosti članstva. V društvo ste še posebej toplo vabljeni diplomanti oziroma bolonjski magistri geografije, ki ste to postali v tekočem ali lanskem študijskem letu. Zato lahko ob včlanjenju koristite 50-odstotni popust (14,5 €).

Član/ica društva postanete, ko nakažete članarino na:

- transakcijski račun: SI56 6100 0002 1299 316 (BIC: HDELSI22)

- naslov: Ljubljansko geografsko društvo, Gosposka ulica 13, 1000 Ljubljana

- koda namena: OTHR

- namen plačila: IME PRIIMEK CLANARINA.

Včlanitev v društvo

V Ljubljansko geografsko društvo se včlanite tako, da v spodnji obrazec vnesete svoje podatke. Po prejemu prijave vam bomo poslali nalog za plačilo letne članarine.

Ob tem se strinjate, da lahko Ljubljansko geografsko društvo uporabi vaše osebne podatke za namene društvenega delovanja v skladu z določbami Zakona o varstvu podatkov in društvenega Pravilnika o zavarovanju osebnih podatkov.

Z včlanitvijo v društvo se prijavljate tudi na prejemanje elektronskih novic o društvenih dogodkih. 

Prosimo izpolnite to polje.
Prosimo izpolnite to polje.
Prosimo izpolnite to polje.
Prosimo izpolnite to polje.
Prosimo izpolnite to polje.
Image

Kontakt

Naslov: Gosposka ulica 13, 1000 Ljubljana, p.p. 306

Telefon: 01 470 65 43
Elektronski naslov: lgd.posta@gmail.com

TRR: IBAN SI56 6100 0002 1299 316
DŠ: 23165294 (ni davčni zavezanec)
MŠ: 5267587000

Uporabne povezave

© 2020 Ljubljansko geografsko društvo. Izdelava spletne strani: www.dpoint.si