Pridruži se nam

Ljubljansko geografsko društvo je z okrog 200 člani največje geografsko stanovsko društvo v Sloveniji. Med člani prevladujejo geografi, študenti geografije in ljubitelji geografske stroke, ne glede na izobrazbo ali kraj bivanja.

Članstvo v društvu vam prinaša številne ugodnosti:

- nižja cena udeležbe na celodnevnih in kratkih ekskurzijah,

- ob vsakem izidu brezplačni izvod vodnika po Sloveniji,

- naročnina na revijo Geografski obzornik,

- možnost udeležbe na pohodnih ekskurzijah in 

- vabilo na novoletno srečanje Alumni kluba geografov Univerze v Ljubljani.

Največja ugodnost članstva za vse nas pa so obstoj, delovanje društva ter kontinuirano zagotavljanje pestrega, aktualnega in kakovostnega programa.

Delovanje društva v največji meri zagotavljajo člani s plačevanjem članarine. Ta na letni ravni (šteje čas med dvema zaporednima občnima zboroma – običajno v januarju) znaša 29 € ("prvi član"). Kjer sta v družini dva ali več članov, je članarina za vsakega nadaljnjega člana 18 € ("drugi član"). Ti ne dobivajo publikacij, koristijo pa lahko vse preostale ugodnosti članstva. V društvo ste še posebej toplo vabljeni diplomanti oziroma bolonjski magistri geografije, ki ste to postali v tekočem ali lanskem študijskem letu! Zato lahko ob včlanjenju koristite 50-odstotni popust (14,5 €).

Ker je dandanašnji čas čedalje manj naklonjen delovanju prostovoljnih organizacij, vse prepogosto pozabljamo, da so te namenjene nam samim. Zatorej, če morda računica ugodnosti članstva ne pokaže pozitivne bilance, jo poskusimo nadomestiti z zavestjo o stanovski pripadnosti in skrbjo za stroko, ki nam daje kruh – tudi zunaj primarnega polja našega delovanja. Biti član Ljubljanskega geografskega društva v prvi vrsti pomeni izkazati podporo geografiji ter nadaljnjemu razvoju društvene dejavnosti.

Včlanitev v društvo

V Ljubljansko geografsko društvo se včlanite tako, da izpolnite spodnji obrazec. Po prejemu prijave vam bomo poslali položnico za plačilo letne članarine.

Ob tem se strinjate, da lahko društvo uporabi vaše osebne podatke za namene društvenega delovanja v skladu z določbami Zakona o varstvu podatkov in društvenega Pravilnika o zavarovanju osebnih podatkov.

Z včlanitvijo v društvo se prijavljate tudi na prejemanje novic o društvenih dogodkih. 

Prosimo izpolnite to polje.
Prosimo izpolnite to polje.
Prosimo izpolnite to polje.
Prosimo izpolnite to polje.
Prosimo izpolnite to polje.
Prosimo izpolnite to polje.
Image

Kontakt

Naslov: Gosposka ulica 13, 1000 Ljubljana, p.p. 306

Telefon: 01 470 65 43
Elektronski naslov: lgd.posta@gmail.com

TRR: IBAN SI56 6100 0002 1299 316
DŠ: 23165294 (ni davčni zavezanec)
MŠ: 5267587000

Uporabne povezave

© 2024 Ljubljansko geografsko društvo. Izdelava spletne strani: www.dpoint.si